Andrei Bontaș

Practicarea ocupaţiei instructor fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.
Atestat al federației de culturism și fitness, nivel 1.
Pasionat de fitness și culturism cu o experiență de peste 10 ani.
0766.491.576

Cristi Martac

Mă numesc Cristi Martac.
Ca și antrenor personal înțeleg foarte bine dorința fiecăruia de a avea un corp bine definit și de a te simți excelent în propriul corp, atât din punct de vedere al imaginii personale, cât și din punct de vedere al sănătății. În egală măsură, înțeleg provocările, tentațiile și greutățile pe care le vei întâmpina pe acest drum deloc ușor. Le înțeleg pentru că am fost acolo.
Am lucrat cu persoane care petreceau 8-10 ore la birou și aveau o alimentație haotică, persoane cu o moștenire genetică nefavorabilă, și persoane gurmande sau dependente de anumite alimente nesănătoase. Am lucrat și cu persoane care până la vârsta de 30 sau 40 de ani au avut un stil de viață sedentar. Ce au toate aceste persoane în comun? Sprijinul și cunoștințele mele acumulate în peste două decenii de experiență practică. Nu am să mai lungesc mult descrierea așa că te aștept să faci o schimbare în bine în viata ta! Ne vedem la sală!
0724.118.161

Petrică Costea

Administrator

0722.610.468
www.000webhost.com